tag:blogger.com,1999:blog-2719519319394172648.post1129268445559601195..comments2024-03-28T08:37:12.046+01:00Comments on Le blog de Clementine: Pigeonneaux à la mostarda di Cremona et asperges au parmesanClementinehttp://www.blogger.com/profile/07412582877428206423noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2719519319394172648.post-67983033213132179172011-04-25T20:06:55.688+02:002011-04-25T20:06:55.688+02:00Dat denk ik wel, zoek er een uit die er op lijkt e...Dat denk ik wel, zoek er een uit die er op lijkt en doe er wat mosterd door. Het lekkere aan de mostarda di frutta is namelijk een nogal pikante mosterdsmaak. Je kan het ook zelf maken, er staan genoeg recepten op internet. Zo kwam ik terecht op de site Giallo Zafferano. Misschien verkopen ze het bij die groothandel bij jou in de buurt waar ze nogal aparte dingen hadden. Volgens mij heeft dat Clementinehttps://www.blogger.com/profile/07412582877428206423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2719519319394172648.post-32596670183787776812011-04-25T18:02:11.842+02:002011-04-25T18:02:11.842+02:00Zou je bij gebrek aan mostarda ook chutney kunnen ...Zou je bij gebrek aan mostarda ook chutney kunnen gebruiken?Janniehttp://watikgegetenheb.blogspot.com/noreply@blogger.com