tag:blogger.com,1999:blog-2719519319394172648.post373621812637244081..comments2024-03-28T08:37:12.046+01:00Comments on Le blog de Clementine: Penne con pomodori & acciughe - Pâtes aux tomates et anchoisClementinehttp://www.blogger.com/profile/07412582877428206423noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2719519319394172648.post-28813458245587474742020-09-13T00:06:14.093+02:002020-09-13T00:06:14.093+02:0030 jaar geleden, toen in Nederland Honig macaroni ...30 jaar geleden, toen in Nederland Honig macaroni gegeten werd, was het een revolutie in Engeland, mede door deze dames weet Engeland nu wat polenta, cavolo nero en borlottibonen zijn. Ze kookten met biologische seizoensproducten en waren perfectionisten en streng in de leer w.b. de Italiaanse keuken.En Jamie Oliver (en andere beroemde chefs) zijn daar natuurlijk begonnen. Ik zie trouwens dat Janniehttps://www.blogger.com/profile/03908576664240352760noreply@blogger.com